Bloemen en planten groothandel Van der Plas

Groothandel in bloemen, planten en decoraties

Van der Plas is een bloemen en planten groothandel die inmiddels meer dan 20.000 bloemisten blij heeft kunnen maken. Doordat Van der Plas onderdeel is van een grote groep bedrijven, vindt u alles voor de bloemist onder één dak: alle soort bloemen, exclusieve bloemen, binnen-planten, buitenplanten, snijgroen en allerlei decoratieartikelen. Ons gigantische assortiment met meer dan 15.000 artikelen zorgt ervoor dat u altijd vindt wat u nodig heeft.
Wij kiezen voor vers, en dan bedoelen we ook echt vers. Dagelijks laten we bestellingen overkomen rechtstreeks vanuit de kweker.

Persoonlijke aandacht en begrijpen wat de bloemist nodig heeft, is onze passie. Wij staan voor kwaliteit en tevredenheid. Bent u niet tevreden zijn, dan krijgt u gewoon uw geld terug.

  • Vers is echt vers
  • Persoonlijke aandacht
  • Niet goed geld terug

Persoonlijke webshop

Uw persoonlijke webshop geeft toegang tot ons gigantische assortiment waarbij u kunt kiezen uit een voorraad of altijd vers van de kweker. In de webshop wordt voornamelijk gebruikt van live foto’s zodat de daadwerkelijke kleuren van de bloemen en planten ziet.
Door uw bestellingen voor diverse producten samen te voegen en in één keer bij u in de winkel af te leveren, bespaart u kosten en wordt het milieu ontzien.
U kunt een gratis en vrijblijvend account aanmaken waarbij u het gehele assortiment kan bekijken inclusief de prijzen. Uw persoonlijke contactpersoon kan u daarna de webshop en de werkwijze volledig in uw eigen taal uitleggen.

Uw specialisten

Uw inkoopspecialisten kopen iedere dag superscherp in via de Nederlandse veilingen, maar ook direct bij kwekers in binnen- en buitenland. Doordat wij een sterke band hebben opgebouwd met de kwekers, kunnen wij u als eerste hun beste en meest exclusieve bloemen en planten aanbieden.
Hierdoor scoort u elke dag kwalitatief hoogwaardige producten voor de scherpste prijs!

Processen

Wij willen de beste service leveren, dus zijn we continue bezig om onszelf te overtreffen voor u. Of het nou gaat om logistieke systemen en processen of om onze mensen. Wij maken gebruik van een geautomatiseerd transport- en sorteersysteem, waarmee uw bestellingen supersnel en efficiënt op weg gaan naar uw winkel.

Leveringen

Van der plas levert via een uitgebreid Europees netwerk van logistieke partners bij u in de winkel. Wij hebben een hoog servicelevel en mocht u niet tevreden zijn over de bestelde producten, dan krijgt u gewoon uw geld terug. Wij houden van snel: producten die u bestelt, worden doorgaans binnen 24 uur bij u in de winkel geleverd. Wanneer u vragen heeft over uw bestellingen, staat uw persoonlijke contactpersoon altijd voor u klaar.

Kies voor kwaliteit

  • Meer dan 15.000 producten
  • Een vast contactpersoon
  • Persoonlijk advies
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Over van der Plas