De Chrysant heeft een stoffig imago, mensen vinden ze ouderwets en zelfs een beetje saai. Jij als bloemist weet natuurlijk dat de Chrysant dat helemaal niet verdiend, maar ja, klant is koning dus laten we die Chrysant maar even link liggen.

Toch is de Chrysant 1 van de meest verkochte bloemen. Ze is de ster als het gaat om ultieme opvul bloem in elk boeket. Maar laten we de Chrysant nu eens alleen stralen. Maar hoe dan? Zitten mijn klanten daar wel op te wachten? Ja, zonder twijfel. Maar dan moeten we er wel wat voor doen, namelijk de Chrysant zijn plek geven om te stralen.

Het is najaar, en de kerst staat om de hoek. De kerstboom is het ultieme decor. Waarom maak je geen kerstballen van Chrysanten? Door hun lange uithoudingsvermogen zijn ze de ultieme bloem om de kerstboom mee te decoreren.

Oase laat zich lenen om prachtige arrangementen te maken. Dat hoeven we je natuurlijk niet te vertellen, maar misschien mis je soms de inspiratie. Wat dacht je van een Kerstboom van Chrysanten? Iedereen wil tegenwoordig wat unieks voor Kerst. Hier kun je prima op inspelen als bloemist.

Wil je een goedkoop arrangement aanbieden, maar weet je niet zo goed wat? Wat dacht je van een bundel Chrysanten met wat dennentakken? Simpel, en toch perfect voor de Kerst. Er is dus genoeg mogelijk met de Chrysant. Fleur dus je winkel op met deze veelzijdige bloem en je klanten komen helemaal in de kerstsfeer.

 

Vind alle soorten Chrysanten hier

Inspiratie voor uw winkel

alle artikelen bekijken