Planten zijn helemaal terug van weggeweest. Iedereen omarmd onze groene vrienden in hun huiskamers, keukens en zelfs badkamers. Ideaal voor jou als bloemist om hierop in te spelen.

Nu hebben wij ook iets nieuws voor jou als bloemist. Helemaal nieuw, en helemaal leuk voor jouw winkel. De ‘Just for You’ Kisten. Bruine kisten, gevuld met allerlei verschillende groene plantjes. Helemaal hip, en gevuld met de populairste kamerplanten.

De kisten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De Medium kisten, die zijn gevuld met 6 plantjes, of de Large kisten, die zijn gevuld met 8 plantjes. Van een Sanseveria, tot een Mini-Nolina, allemaal schattige kamerplanten die je klanten zeker gaan meenemen.

De plantjes in de ‘Just for You’ kisten zijn gepot in ‘old-look’ terracotta potten. Deze potjes zijn perfect voor de industriële of de mediterrane look die nu zo populair is. Ideaal dus voor in je winkel.

Omdat de ‘Just for You’ kisten zo compact zijn, zijn deze heel leuk om op je toonbank te zetten. Je klant kan er simwelweg niet omheen. Zet het leuk neer en je hebt gelijk een eyecatcher te pakken. Trouwens, het kistje is heel leuk om de plantjes op een gave manier neer te zetten. Je kan niet fout gaan met de ‘Just for You’ kistjes. Vind jou ‘Just for You’ kist hier

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de inspiratie mail!

Inspiratie voor uw winkel

alle artikelen bekijken