Inkoopvergelijking

Vergelijk uw huidige inkoop met Van der Plas

Van der plas Cash&Carry Exporteur Veiling Lijnrijder
Altijd vers
Groot assortiment
Tijdbesparend
Exclusieve bloemen
Bezorgt in de winkel 
Niet tevreden geld terug
Bestellen wanneer u wilt
Decoratiematerialen
Planten

Lijnrijder

De lijnrijder komt wekelijks bij uw winkel langs. U kunt kiezen uit datgene wat de lijnrijder heeft meegenomen. In sommige gevallen kunt u zelf uw wensen doorgeven. U krijgt dan later van de lijnrijder te horen of dit mogelijk is en tegen welke prijs.

Doordat u altijd vanuit een voorraad bestelt, kan het zijn dat de bloemen die u krijgt niet kakelvers zijn. De lijnrijder is een extra schakel in de keten, waardoor de prijzen bij de lijnrijder vaak hoger uit kunnen vallen dan wanneer u rechtstreeks bij de exporteur bestelt.

Het assortiment van de lijnrijder is in de meeste gevallen het kleinst ten opzichte van andere bestelkanalen. Met de lijnrijder heeft u veelal persoonlijk contact en deze begrijpt wat u belangrijk vindt, zijn serviceniveau ligt in de meeste gevallen hoog.

Cash & Carry

De Cash & Carry wordt meestal beleverd vanuit een bloemenexporteur. Hierdoor kan het zijn dat de prijzen wat hoger liggen. Doordat u zelf uw bloemen en planten ophaalt, bespaart u op transportkosten, waardoor de totaalprijs ongeveer gelijk is. Echter kost het uw wel veel meer tijd!
Het aanbod van de Cash & Carry is altijd gebaseerd op de voorraad, bloemen zijn daardoor minder vers dan wanneer ze rechtstreeks van de kweker komen.

Ook is het assortiment van de Cash & Carry beperkt. Er is vaak persoonlijk contact , maar garanties op bloemen worden niet altijd gegeven. Voor de exclusievere bloemen en planten kunt u niet bij de Cash & Carry terecht.

Exporteur

Via een exporteur bestelt u in een webshop. Het assortiment is vaak veel uitgebreider dan bij een Cash & Carry en bij lijnrijders. U kunt bestellen wanneer u wilt en de bloemen of planten worden bij u in de winkel afgeleverd.

Bestellen gaat meestal vanuit een voorraad, waardoor u de volgende dag geleverd krijgt. Het is onduidelijk of de producten uit de voorraad een, twee, drie  of zelfs vier dagen oud zijn. Ook is de voorraad beperkt, waardoor u bij grotere bestellingen veelal tegen grenzen aanloopt.

Wanneer u aangeeft dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de bloemen, kunt u in sommige gevallen korting krijgen op een volgende bestelling of een vergoeding ontvangen. Persoonlijk contact is veelal niet het speerpunt van de meeste exporteurs.

Vanwege de webshop en het afleveren in de winkel, hoeft u zelf niet meer de deur uit en bepaalt u zelf het moment dat het u het best uitkomt. De prijzen van een exporteur liggen meestal iets gunstiger dan bij de lijnrijder.

Van der Plas

De focus ligt bij de tevreden klant, zowel nu als in de toekomst. Dit probeert Van der Plas te bereiken met persoonlijk contact, een vaste contactpersoon die altijd bereikbaar is en een proactieve houding.

Door uw bestelling rechtstreeks bij de kweker te halen, bent u gegarandeerd van de meest verse bloemen en planten. Mocht het een keer voorkomen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit, dan krijgt u gewoon uw geld terug.

Van der Plas is in staat u – naast de klassieke bloemen en planten – te voorzien van allerlei decoratiematerialen en de meest exclusieve bloemen en planten die u elders niet zomaar tegenkomt.

Door de scherpe prijzen, het grootse assortiment, de persoonlijke aandacht en hoogstaande kwaliteit worden wekelijks 10.000 bloemisten naar tevredenheid bediend. Heeft u een kleine kiosk op de hoek van de straat of een grote ketenwinkel aan de rand van de stad? Van der Plas helpt u verder met goed advies en een passend aanbod.

Kies voor kwaliteit

  • Meer dan 15.000 producten
  • Een vast contactpersoon
  • Persoonlijk advies
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Over van der Plas