Tijd om de kerstversiering uit de winkel te halen en op te bergen voor volgend jaar. Maar wat nu? Wat gaan we nu verzinnen om klanten naar de winkel te trekken? De kamerplant!

Kerstboom eruit, kamerplant erin!!

Zoals dat altijd gaat is er na de kerst geen kerstboom meer te bekennen in welke huiskamer dan ook, de excentriekelingen daargelaten natuurlijk. Maar nu de kerstboom uit huis is, voelen de meeste mensen toch gelijk een leegte in huis. Er mist namelijk iets. Er mist wat groen.Tijd om de leegte op te vullen met een stoere kamerplant. En die halen ze natuurlijk bij jou in de winkel. Wij hebben de 3 populairste kamerplanten voor je geselecteerd. Je klanten lopen er gegarandeerd mee weg.

Zamioculcas Kamerplant

Zamioculcas Zamiifol

De zamioculcas is een echte blikvanger. Deze tropische verrassing ziet er niet alleen fantastisch uit. Ze is ook nog eens heel makkelijk te verzorgen. Heel makkelijk voor klanten die geen groene vingers hebben.

Yucca Kamerplant

 

 

Yucca

Deze plant oogt misschien wat woest door zijn puntige bladeren, maar niets is minder waar. Het is de labrador onder de planten. Een hele makkelijke plant die niet moppert als hij geen water krijgt.

Chrysalidocarpus kamerplant

 

Chrysalidocarpus

Luchtzuiverend, groen, groots! Een echte kamertopper is deze plant. Vertel een leuk verhaaltje voor je klanten en ze lopen er zeker mee de deur uit. Met de goudpalm heb je goud in handen.

 

 

Met deze planten ga je als bloemist zeker scoren. Natuurlijk zijn er nog veel meer kamerplanten in onze shop. Nieuwsgierig? Kijk snel hier. Vergeet je niet in te schrijven voor onze inspiratiemail, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste trends.

Inspiratie voor uw winkel

alle artikelen bekijken