Als we allemaal heel eerlijk zijn kunnen we eigenlijk niet wachten tot de lente begint. De grauwe dagen willen we verbloemen met, jawel, bloemen. En dan met name met tulpen Voor jou als bloemist is dat natuurlijk geweldig nieuws. We kunnen de seizoenen niet regelen, we kunnen wel alvast het zonnetje in huis halen. Beginnen we gewoon zelf met de lente toch?

 

Hoe kunnen we dat nu beter doen dan met de altijd vrolijke tulp? Oer-Hollands, en stralend als altijd, kondigt de tulp de lente aan. Tijd om je winkel te laten stralen met de vrolijke kleuren van de tulp. Wit, rood, geel, oranje, niets is te gek voor de tulp. Creëer een zee van kleur met deze prachtige bloem en je klanten zullen net als je winkel stralen van geluk.

Wist je dat de tulp een eigen feestdag heeft? Elke 3e dag van januari wordt de start van een nieuw tulpenseizoen uitgebreid gevierd. Leuk om op in te spelen als bloemist,met leuke acties op Facebook, of een gezellige aanbieding.

Op zoek naar de hoogste kwaliteit tulpen? Die vind je hier. Vergeet je niet in te schrijven voor onze inspiratiemail, zo blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van bloemisterij.

Inspiratie voor uw winkel

alle artikelen bekijken